Liga Naţională. Întîlnire cu fostul tehnician

0
393

În etapa a cincea a ligii naţionale feminine, vicecampioana HCM Baia Mare se va deplasa la HC Dunărea Brăila, meci programat pentru azi, 19 septembrie, de la ora 15, în direct la Digi Sport 2.
Disputa dintre echipa antrenată de fostul tehnician al vicecampioanei, Costică Buceschi, şi Aurelian Roşca va fi arbitrată de cel mai cotat cuplu feminin din România – Diana Florescu (Argeş)/Anamaria Stoia (Bucureşti), observator FRH fiind delegat M. Brumaru (Vrancea).
HCM Baia Mare merge la Brăila din postura de li­der al campionatului, acumulînd maximum de puncte după patru etape, iar Dunărea Brăila ocupă doar locul 8, cu 6 puncte. Diferenţa din clasament este clar în favoarea vicecampioanei, dar în teren lucrurile vor sta cu totul altfel. Costică Buceschi dispune în lotul pe care-l coordonează de cîteva jucătoare cu experienţă, care cedează greu în confruntările de pe teren propriu. Desigur, şi HCM Baia Mare este o echipă care tocmai s-a calificat în grupele Champions League în urma unei evoluţii încîntătoare şi se  află pe o pantă ascendentă. În aceste condiţii putem spune că elevele lui Aurelian Roşca şi Ioan Băban devin favorite în disputa de azi cu echipa lui Costică Buceschi şi, de asemenea, ne aşteptăm ca cele două grupări să ofere un spectacol de calitate. HCM Baia Mare trebuie să învingă în jocul de azi pentru a merge cap la cap cu campioana CSM Bucureşti. Singura indisponibilitate în tabăra băimăreană pentru etapa cu Brăila este cea a extremei dreapta Alexandra Do Nascimento, care este incertă pentru acest joc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.