Handbalistele de la HCM au dat 30 de goluri împotriva deţinătoarei trofeului Ligii Campionilor

0
338

Naţionala de handbal feminin a României a disputat două meciuri de pregătire cu Buducnost Podgorica în cantonamentul din Muntenegru. România a pierdut primul joc cu deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor la scorul de 24-25 (12-15), dar s-a impus în cel de-al doilea cu 28-24 (14-13).
Naţionala de senioare a României a efectuat un stagiu de pregătire în Muntenegru, în cadrul căruia a disputat două jocuri în compania campioanei din Podgorica, Buducnost. Gazdele s-au impus în prima confruntare cu scorul de 25-24 (15-12). Pentru România au înscris: Geiger 6, Zamfir 5, Ardean-Elisei 3, Vizitiu 2, Manea 2, Perianu 2, Tudor 2, Tănăsie 1, Nechita 1. În a doua partidă, româncele au cîştigat cu 28-24 (14-13). Golurile handbalistelor pregătite de selecţionerul Tomas Ryde au fost înscrise de: Zamfir 7, Perianu 4, Vizitiu 3, Marin 3, Pintea 3, Ardea Elisei 2, Tudor 2, Oltean 2, Nechita 1, Udriştoiu 1.
Pentru aceste acţiuni ale naţionalei, 11 jucătoare de la HCM Baia Mare au primit convocări. Este vorba despre Valentina Ardean Elisei, Ana-Maria Tănăsie, Luciana Marin, Laura Oltean, Gabriela Perianu, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Gabriela Szucs, Adriana Nechita, Ionica Munteanu şi Paula Ungureanu.

Adriana Nechita, diagnosticată cu entorsă la gleznă

În al doilea meci de pregătire pe care naţionala României l-a disputat în cantonamentul din Muntenegru, în compania Buducnost Podgorica (scor, 28-24 pentru reprezentativa ţării noastre), Adriana Nechita a suferit o accidentare. Extrema HCM-ului a fost diagnosticată cu entorsă la gleznă.
Prezentă la Râmnicu Vâlcea cu naţionala României, Adriana Nechita a început recuperarea. “Să vedem cum va decurge, dacă voi putea sau nu juca în meciurile cu Lituania şi Belarus. Eu sper să fie totul bine”, a menţionat Adriana Nechita pentru hcmbaiamare.ro.
În 8 octombrie, la Râmnicu Vâlcea, România va întîlni Lituania, pentru ca în 11 octombrie, la Minsk, hand­ba­listele selecţionerului To­mas Ryde să se confrunte cu reprezentativa din Belarus. Partidele se dispută în preliminariile Campionatului European care va avea loc în luna decembrie a anului viitor, în Suedia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.