Pentru al cincilea an la rând, la iniţiativa primarului Cătălin Cherecheş, peste 7.000 de pensionari primesc tichete sociale din partea Municipiului Baia Mare

0
761

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, marcată anual la data de 1 octombrie, nu trece neobservată în Baia Mare. Pentru al cincilea an la rând, administraţia publică locală, la iniţiativa primarului, distribuie tichete sociale în valoare de 20 de lei pensionarilor care au venituri de până la 700 de lei. Distribuirea tichetelor a început miercuri, 7 octombrie şi se va derula pe parcursul mai multor zile. Astfel de tichete sunt distribuite şi de sărbătorile pascale şi de Crăciun vârstnicilor, dar şi persoanelor cu dizabilităţi din Baia Mare.
Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: Sunt 7.100 de pensionari băimăreni care primesc în aceste zile tichete sociale. Sunt bonuri valorice pe care le distribuim cu ocazia zilei vârstnicilor sau a persoanelor cu dizabilităţi, dar şi de Paşti sau Crăciun. Consider că în acest fel administraţia locală şi comunitatea băimăreană îşi pot arăta respectul pentru seniorii noştri, pentru că ei au construit oraşul, sunt oamenii care ne-au educat, de cele mai multe ori făcând sacrificii. Este un gest simbolic prin care încercăm să le aducem un zâmbet şi să le mulţumim pentru tot ce au făcut pentru noi şi pentru acest oraş.
Mai mult, primarul a spus că în acest an, cu ocazia Crăciunului, administraţia locală va gândi un pachet mult mai amplu pentru pensionari şi persoanele cu dizabilităţi, dar şi pentru tineri. Astfel, mai multe categorii vor putea beneficia de diverse facilităţi din partea autorităţii locale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.