Orientare. Programul Pierre de Coubertin

0
564

Federaţia Romană de Orientare, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi cluburile de orientare sportivă din România, lansează în această perioadă programul Pierre de Coubertin. Acest program se adresează îndeosebi copiilor cu vîrsta pînă la 12 ani, are ca principal scop popularizarea la nivel naţional a acestei frumoase ramuri sportive dar şi descoperirea de noi talente în orientare. Peste 20 de cluburi din România s-au raliat acestui proiect, implementarea lui în judeţul Maramureş fiind făcută de CS Electro Sistem Baia Mare, CSŞ Baia Sprie, Maratin Baia Mare şi Spria-Nord Baia Mare.
CS Electro Sistem Baia Mare este un club de tradiţie în orientarea sportivă, de-a lungul anilor acest club cucerind foarte multe medalii la nivel naţional şi internaţional la toate categoriile de vîrstă, în special în cele de copii şi juniori. Prin acest program copiii din Baia Mare au şansa de a descoperi orientarea în primul rînd, beneficiile şi bucuriile ce rezultă în urma par­curgerii unui traseu de orientare într-un mediu sănătos, dar şi şansa de a practica un sport alături de campioni consacraţi în orientare.
Prezentarea concurenţilor va avea loc în Parcul Regina Maria joi, 29 octombrie, începînd cu orele 14.45, unde reprezentanţii clubului sportiv Electro Sistem Baia Mare vor face o scurtă prezentare a sportului numit orientare, modalitatea de a parcurge cu succes un traseu de orientare, după care concurenţii se vor întrece pe un traseu de orientare conceput special pentru ei, la final cei mai merituoşi fiind recompensaţi cu premii. Pentru aceasta concurenţii sînt rugaţi să aibă asupra lor echipamentul sportiv şi o copie după certificatul de naştere. Alte informaţii se pot obţine pe adresa de mail
istvan_irak@yahoo.com, adrese web utile www.orienteering.ro  şi www.fro.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.