Opinia liberă. Terminaţi cu serbările, tovarăşi!

0
796

La Sighetu Marmaţiei, marţi, 1 Decembrie, Programul manifestărilor ce vor avea loc cu prilejul Zilei Naţionale a României va fi doar cu caracter solemn, adică s-a renunţat la festivitatea şi spectacolul ce urmau să se desfăşoare la sala ”George Enescu”. Decizia aparţine primarului, care a invocat #Colectivul şi spaima de terorişti!
Astfel, sărind peste serbarea de Întâi Decembrie, la ora 11, se vor depune doar coroane de flori, la bustul academicianului Dr. Ioan Mihalyi de Apşa, la Monumentul Eroilor Căzuţi pentru Reîntregirea Neamului şi la Cimitirul Săracilor. Solemnitatea depunerii de coroane va fi precedată de câte un Te Deum oficiat de către reprezentanţii cultelor religioase din Sighet.
P.S. Ghidaţi după exemplul noului tătuc, românii au ajuns pentru prima dată în istorie să terfelească Ziua Naţională!
Dacă suntem atât de îndoliaţi şi solidari cu nu ştiu cine, atunci propun să ne retragem în cimitire şi să plângem! Să renunţăm la petrecerile din acest week-end prelungit şi chiar la cele de Revelion. Să amânăm (dacă vreţi) şi Crăciunul! Dacă trăia tătucul împuşcat, atunci era mai bine: Ziua Naţională o sărbătoream prin muncă! Mai terminaţi cu serbările, tovarăşi!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.