Medici urologi din Cluj-Napoca, la Euromedica Hospital Baia Mare

1
8601

Dr. Mihai Suciu (foto), medic specialist urolog la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, asistent universitar la UMF Cluj-Napoca, doctor în ştiinţe medicale cu competenţe în ultrasonografie, vine de o lună şi jumătate, la Euromedica Hospital în Baia Mare, unde consultă pacienţii cu probleme renale. Medicul consultă bolnavii doar în week-end (doar sâmbăta), împreună cu dr. Silviu Moga.
Dr. Mihai Suciu: „Încercăm să dezvoltăm partea de tratament minim invaziv în cadrul acestei clinici. Intervenţiile chirurgicale mari vor fi efectuate în Institutul de Urologie şi Transplant din Cluj-Napoca, sub coordonarea prof. Mihai Lucan, unde lucrez şi eu din anul 2006.
Rep: Cu ce probleme mai exact se adresează bolnavii la dvs.?
Dr. Mihai Suciu: Marea majoritate vin cu pietre la rinichi. În Maramureş sunt mult mai multe cazuri de litiază renală decât în alte zone din ţară unde consult bolnavi (Bistriţa, Vatra Dornei, Sălaj). La Euromedica avem un aparat de litotriţie performant cu ajutorul căruia spargem pietrele, prin metoda minim invazivă. Intenţionăm să facem aici o echipă specializată pe Urologie, pentru intervenţii minim invazive ( tratamentul tumorilor vezicale superficiale, tratamentul endoscopic al calculilor de pe ureter, tratamentul litiazei vezicale, evaluarea cistoscopică a vezicii urinare, tratamentul stricturilor de uretră, tratamentul adenomului de prostată). Încercăm, de asemenea, să efectuăm intervenţii chirurgicale care necesită spitalizare de o zi (varicocel, hidrocel, chist epididimar, chirurgia extirpativă a testiculului în cazul tumorilor testiculare, operaţii de coborâre a testiculului în scrot (inclusiv la copii).
Programările se fac la recepţia Euromedica Hospital Baia Mare, în fiecare zi, iar consultaţiile vor avea loc sâmbăta, începând cu ora 9.
Euromedica Hospital Baia Mare vine în ajutorul pacienţilor şi a medicilor prin investiţia în aparatul de litotriţie (de mărunţit pietrele la rinichi). Datorită acestei investiţii, bolnavii nu vor mai avea nevoie să se deplaseze în alte centre medicale din ţară pentru a-şi rezolva această problemă. Aparatul, printr-o metodă minim invazivă, elimină calculii renali. Beneficiile procedurii de litotriţie: pacienţii nu sunt operaţi, recuperarea este uşoară şi bolnavii nu au nevoie de spitalizare. Procedura nu necesită anestezie. Este comodă şi nu deranjează.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.