S.C. URBIS S.A. – Locul I pe ţară la categoria Întreprinderi Mari

0
541

• ”Transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători” •

În perioada 10-11 decembrie 2015, în Municipiul Bucureşti a avut loc ultima şedinţa a Consiliului Director al Uniunii Române de Transport Public (URTP) pe anul 2015. Au participat directorii generali de la mai multe societăţi de transport din ţară. Din cadrul S.C. URBIS S.A. Baia Mare, a fost prezent directorul general Pop Ion.
Cu acest prilej, preşedintele URTP ing. Liviu Gheorghe Neag a prezentat Topul URTP 2014, clasamentul societăţilor de ”Transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători”, cod CAEN 4931 pe categorii de întreprinderi. Astfel, la categoria Întreprinderi Mari:
Locul    I   –  S.C. URBIS S.A. Baia Mare
Locul   II  –  OTL Oradea S.A.
Locul  III  –  S.C. BRAICAR S.A. Brăila
De asemenea, preşedintele URTP, ing. Liviu Gheorghe Neag a mai acordat trei diplome de excelenţă: primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, Consiliului Local Baia Mare, pentru sprijinul constant acordat societăţii în vederea desfăşurării în bune condiţii a activităţii, dotarea cu mijloacele de transport moderne şi eficiente, dar şi a rezultatelor foarte bune obţinute de societate. Totodată s-a acordat o diplomă de excelenţă directorului general al S.C. URBIS S.A. General de brigadă (r) Pop Ion, pentru managementul performant aplicat, cât şi a rezultatelor de excepţie obţinute de societate în anul 2014.
Realizările S.C. URBIS S.A. Baia Mare din anul 2014, se datorează sprijinului constant acordat de primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, Consiliului Local Baia Mare, dar şi eforturilor depuse de întregul personal al societăţii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.