Şeful Pieţei Aliment S.A., agresat pînă la leşin de Poliţia Locală!

0
907

Ieri, ora 14.30. Pe poarta principală a S.C. Piaţa Aliment S.A. din Baia Mare a intrat un excavator tip Bob Cat al Primăriei Baia Mare, care a staţionat timp de zece minute. Un echipaj format din aproximativ 40-50 de poliţişti locali, însoţiţi de o dubă şi cu girofarul pornit (ca-n filme) au intrat în forţă în incinta pieţei.

Directorul general al Pieţei Aliment S.A., Constantin Mureşan, a întrebat despre un act care însoţeşte prezenţa acestora în curtea societăţii. În acel moment, Constantin Mureşan a fost luat pe sus, de mîini şi de picioare, precum un sac de cartofi, şi fără nici o explicaţie a fost tîrît pe jos şi pe sus în duba Poliţiei Locale, unde a fost lovit cu pumnii în stomac, agresat verbal, pînă ce acesta a leşinat.
Tot Poliţia Locală a apelat Serviciul Judeţean de Ambulanţă, specificînd că nu este nicio urgenţă. Ambulanţa a sosit în 30 de minute cu doar o asistentă şi ambulanţierul. Cînd li s-au cerut explicaţii că au întîrziat 30 de minute de la apel, aceştia au replicat că li s-a spus că nu este vorba despre o urgenţă.
Directorul general al Pieţei Aliment S.A. a fost dus de urgenţă la U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale, acesta intrînd în şoc pe fondul agresiunilor fizice şi psihice. Precizăm că dl. Constantin Mureşan este cardiac şi operat de tiroidă, aceste lucruri fiind explicate Poliţiei Locale.
Echipajul Poliţiei Locale a mai agresat doi comercianţi şi un angajat al pieţei. Unul dintre comercianţi a ajuns, de asemenea, la Urgenţă.
Ne întrebăm în ce secol trăim sau dacă într-adevăr a dispărut DICTATURA? Nu mai există Justiţie în România ca aceste probleme să poată fi rezolvate pe această cale? Ce aveţi de spus, domnule Perian, şeful Poliţiei Locale? Se pare că în Baia Mare, Poliţia Locală îşi face de cap după propria-i voinţă. Sau cine a dat comanda? Această situaţie de neacceptat va fi supusă atenţiei atît Prefecturii Maramureş, cît şi Guvernului României. Vom reveni cu amănunte. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.