Uniunea Judeţeană SANITAS Maramureş îşi mută sediul în fosta clădire a Planing-ului

0
858

Uniunea Judeţeană Sanitas Maramureş a solicitat Consiliului judeţean Maramureş, atribuirea în folosinţă gratuită a spaţiului aflat în clădirea unde a funcţionat Centrul de Planificare Familială. Această solicitare a fost prezentată în şedinţa Consiliului de administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, în urma căreia s-a avizat favorabil solicitarea SANITAS Maramureş.
Uniunea Judeţeană SANITAS Maramureş a făcut iniţial lucrări de amenajare şi modernizare a acestui spaţiu, în valoare de 10.940,37 lei, după care nu a mai intrat în folosinţa spaţiului, datorită situaţiei generate de reparaţiile capitale efectuate la clădirea Spitalului Judeţean, fapt ce a generat necesitatea mutării unor secţii în clădirea vechii policlinici.
Mircea Ciocan, liderul SANITAS Maramureş a declarat că acest spaţiu (doar parterul) din clădirea fostului Centru de Planificare Familială (str. Moldovei nr. 17A) va reveni SANITAS-ului, în prezent efectuându-se lucrări de amenajare, urmând ca noul sediu al SANITAS-ului să se mute în luna martie a acestui an.
Etajul I al clădirii va fi ocupat de Asociaţia Esperando.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.