Florin Tătaru, preşedinte interimar al PSD Baia Mare

1
1210

În şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PSD Maramureş, din 6 fe­bru­arie 2016, deputatul Florin Tătaru a fost desemnat ca preşedinte interimar al PSD Baia Mare.
Acesta va avea misiunea ca, până la finalul lunii februarie, să organizeze Conferinţa Municipală de Alegeri a PSD Baia Mare. Florin Tătaru îi înlocuieşte pe Gabriel Zetea şi Călin Ma­tei în fruntea organizaţiei PSD Baia Mare, aceştia fiind desemnaţi la sfârşitul anului trecut ca şi interimari la conducerea organizaţiei, după retragerea lui Dumitru Matei. Deputatul Florin Tătaru a fost desemnat, de asemenea, de către Comitetul Executiv Naţional al PSD, candidat al partidului pentru Primăria Baia Mare. Aceasta a fost prima nominalizare a unei organizaţii locale, acceptată de PSD la nivel naţional. Informaţie de la Biroul de presă al PSD Maramureş. (g.m.)

1 COMENTARIU

  1. nu ma incalzeste cu nimica acesti PSD-isti spun numai promisiuni desarte in loc sa fac ceva pt orasul baia mare si tin sa aduc aminte ce au promis de citiva ani buni si nu au facut nimica in legatura cu pirita cind se facea mare tam tam la radio si tv releritor la „cartierul castanelor” daca nu ma insel eu, nu sa facut nimica pe pirita iar cind ii vorba de un proect nu cheama cetatenii pt as da cu parerea plus nu au marit pensiile de handicap, ar fi multe de spus desi imi lasa un gust amar cei de la PSD.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.