Şase transferuri la FC Municipal

0
519

Şase transferuri a efectuat în această iarnă FC Municipal Baia Mare pentru partea a doua a campionatului: Ciprian Vasilache (Zaria Bălţi – Republica Moldova), Emil Dică (Sporting Turnu Măgurele), Cris­tian Daminuţă (Zakho FC – Irak), George Cârjan (Oţelul Galaţi), Sorin Buşu (FC Caransebeş) şi Tudor Sbârcea.
Ultimul dintre ei a sosit în curtea formaţiei de sub „Dealul Florilor” acum două zile şi a plecat cu trupa lui Dorin Toma în stagiul de cinci zile de la Nyirbator. Sbârcea este un jucător ce evoluează ca mijlocaş central, în vîrstă de 21 de ani, şi este născut la Târgu Mureş. Acesta a mai evoluat în cariera sa pentru Empoli Primavera, unde a jucat în 33 de meciuri şi a marcat un gol, totalizînd un număr de 2.448 minute, dar şi la FCM Târgu Mureş II. Toţi cei şase au semnat contracte valabile pe şase luni, cu drept de prelungire în cazul promovării în Liga 1.
La capitolul plecări, FC Municipal s-a despărţit de şapte jucători. Primul dintre ei a fost atacantul Sergiu Arnăutu, o pierdere mare, ce a ales să meargă la Luceafărul Oradea. Dănuţ Ivănică, Vlad Potecu, Ionuţ Bratima, Mădălin Popa, Cătălin Savin şi Karoly Fila şi-au reziliat contractul pe cale amiabilă, ei evoluînd prea puţin în prima parte sau chiar deloc. O pierdere extrem de importantă o considerăm şi cea a căpitanului Marius Hodor, care încă se află sub contract cu FC Municipal, dar vrea să renunţe la cariera fotbalistică şi să plece la muncă în străinătate.
FC Municipal Baia Mare va susţine azi, de la ora 11 (ora României), al patrulea meci amical al perioadei de pregătire, la Nyirbator, cu FC Zalău. Ultimul joc de verificare este stabilit pentru sîmbătă, 20 februarie, de la ora 13, cu CSM Sighetu Marmaţiei, în deplasare. Primul meci oficial din 2016 se va consuma în 27 februarie, cînd FC Municipal va evolua la Chindia Târgovişte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.