Operaţiunea “Venus” a generat amenzi de 7,64 milioane lei

0
540

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au verificat activitatea comercială a 1.871 de operatori economici şi au constatat abateri pentru sancţionarea cărora au stabilit obligaţii fiscale totale în valoare de 8,10 milioane lei. Controalele au fost realizate în timpul operaţiunii “Venus”, care s-a desfăşurat la nivel naţional, în perioada 26 februarie – 13 martie.
Inspectorii antifraudă fiscală au monitorizat volumul crescut al activităţii comerciale specifice perioadei 1-8 martie şi au verificat activitatea comercială a 840 de firme, specializate în comerţul cu flori şi plante ornamentale, 451 de firme prestatoare de servicii de înfrumuseţare şi 563 de restaurante, cluburi şi baruri. Inspectorii DGAF au constatat contravenţii pentru care au dispus amenzi în valoare totală de 7,64 milioane lei, confiscări de bunuri şi numerar în valoare de 453.056 lei şi suspendarea activităţii a 24 de puncte de lucru.
Acţiunile de control inopinat ale inspectorilor DGAF continuă în zone comerciale cu risc fiscal ridicat şi grad redus de conformare fiscală, atât în scopul descoperirii şi recuperării prejudiciilor cauzate bugetului de stat, cât şi în scopul verificării modului de respectare a obligaţiei legale de fiscalizare a tuturor veniturilor prin intermediul casei de marcat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.