Voluntari la instruire

0
298

În perioada 14-15 aprilie, la sediul ISU Maramureş, respectiv al Primăriei municipiului Sighetu Marmaţiei, s-au desfăşurat instruirile semestriale cu şefii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din zonele de sud şi nord ale judeţului.
În cadrul acestor activităţi, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU au prezentat noutăţi privind concursurile SVSU, campaniile naţionale derulate la nivelul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – „R.I.S.C.”, „NU TREMUR LA CUTREMUR”, „VREAU SĂ FIU VOLUNTAR” – şi au distribuit pliante cu informaţii privitoare la acestea.
Cei prezenţi au mai abordat teme privind planificarea activităţii de pregătire pe anul în curs şi dificultăţile pe care le-au întâmpinat în anul 2015. Un alt aspect important dezbătut în cadrul acestor întruniri a fost cel al criteriilor de performanţă pe care trebuie să le îndeplinească Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, care figurează într-un proiect legislativ menit să reglementeze activitatea acestor servicii, după adoptarea sa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.