Agenda zilei

0
493

Teatru în oraşul Tg. Lăpuş

Azi, 20 aprilie  2016, începînd cu ora 9, în sala mare de spectacole din cadrul Casei de Cultură “Vasile Grigore Latiş” din urbea lăpuşeană, Tearul ARARAT va prezenta piesa  “Viaţa ca o paradă” de Cornel Udrea. Îşi vor da concursul distinşii actori, cunoscuţi şi îndrăgiţi de marele public – Dana Ilie Bărbosu şi Claudiu Pintican. Regia artistică aparţine actorului Claudiu Pintican. Este un spectacol de teatru realizat cu sprijinul nemijlocit şi eficient al Bibliotecii Judeţene “Petre Dulfu” din Baia Mare. Preţul unui billet este de 10 lei. Aşadar, poftiţi la teatru! Sînteţi aşteptaţi cu drag! (a.p.)

Festivalul Salamului de Biscuiţi

Elevii de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare participă astăzi, 20 aprilie, la Festivalul Salamului de Biscuiţi. Tinerii îşi vor pune în valoare abilităţile culinare şi vor prepara salamuri de biscuiţi. La final îi vor invita pe cei prezenţi să guste din celebrul desert. Acţiunea este parte componentă a concursului regional „Familia de Succes”, faza judeţeană, ediţia a III-a. Evenimentul se desfăşoară de la ora 15, în Salonul Artelor al Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” din Baia Mare. (c.t.)

Columbinus la Teatrul Municipal

Iubitorii teatrului au ocazia să vadă astăzi, 20 aprilie, de la ora 19, spectacolul „Columbinus”, de Stephen Karam şi PJ Paparelli, în regia lui Horia Suru şi scenografia semnată de Cristian Marin. Piesa se va juca în Sala Mare a Teatrului Municipal (cu publicul pe scenă). (c.t.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.