Trimişi în judecată

0
854

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a 3 inculpaţi.

Infracţiune de ultraj

COZAC DANIEL şi COZAC PAUL, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în data de 27.03.2016, în jurul orei 24, pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul Cozac Daniel a lovit cu pumnul, în zona feţei, persoana vătămată P.A.D., lucrător de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale.
În aceleaşi împrejurări, inculpatul Cozac Paul, având asupra sa o secure, a ameninţat cu moartea persoanele vătămată P.A.D. şi O.V.I., lucrători de poliţie aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu.
Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Lipsire de libertate în mod ilegal şi purtare abuzivă

TARŢA FLORIN ALEXANDRU şi HUSĂU ANDREI, aflaţi sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi purtare abuzivă.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în data de 24.02.2016, în jurul orei 16.30, inculpaţii Tarţa Florin Alexandru şi Husău Andrei, agenţi de pază aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au condus-o pe persoana vătămată minoră I.P.A., împotriva voinţei sale, într-o cameră situată în subsolul unui complex comercial din Baia Mare, unde i-au aplicat, timp de aproximativ 15 minute, mai multe lovituri peste corp şi în zona feţei, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 23-25 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului POP ANDREI GHEOR­GHE, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Faţă de acesta, în data de 18 aprilie a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în noaptea de 15/16 aprilie 2016, în timp ce se afla în incinta unui bar, situat pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul Pocol Andrei Gheorghe a aplicat lovituri, cu pumnii şi cu piciorul, persoanelor vătămate M.R.C. şi M.R., cauzându-le leziuni ce au necesitat pentru vindecare 16-18 zile, respectiv 7-8 zile de îngrijiri medicale. Prin faptele inculpatului a fost tulburată ordinea şi linişte publică, persoanelor prezente fiindu-le provocată o stare de teamă şi indignare.
Dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.