Vor să reintre în cărţi pentru medalii

0
427
Foto: www.stiintaexplorari.ro

• Ştiinţa Explorări Baia Mare – Arcada Galaţi •

Duelul dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Arcada Galaţi, din finala mică a campionatului diviziei A1 de volei masculin, continuă în Baia Mare, de la scorul general de 2-0 pentru Arcada, care a cîştigat cu 3-1 şi 3-0 primele două partide de pe teren propriu.
Primul meci din Baia Mare se va disputa sîmbătă, 23 aprilie, de la ora 17 şi va fi arbitrat de Silvian Lungu (Bucureşti) şi Alin Mateizer (Ploieşti). Observator va fi preşedintele FRV Gheorghe Vişan.
Dacă băimărenii cîştigă acest meci, cele două echipe se vor întîlni în Sala polivalentă “Lascăr Pană” şi duminică, 24 aprilie, de la ora 17. În caz contrar, Arcada Galaţi va obţine medaliile de bronz. În eventualitatea în care scorul general va deveni 2-2, meciul decisiv se va disputa pe 27 aprilie la Galaţi.
În finala campionatului, SCMU Craiova conduce pe CSVM Zalău cu scorul general de 2-0. Partida a treia şi, dacă va fi cazul, a patra, sînt programate la Zalău pe 25 şi 26 aprilie, iar un eventual joc decisiv la Craiova, pe 29 aprilie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.