Cătălin Cherecheş rămîne în arest, dar poate candida la primărie

2
1082

Primarul municipiului Baia Mare a fost arestat preventiv, în data 27 aprilie, după ce, în urmă cu o zi, procurorii DNA au procedat la constatarea infracţiunii flagrante asupra edilului.
În noaptea de 3 spre 4 mai, magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins contestaţia făcută de edilul băimărean împotriva deciziei de arestare preventivă şi, astfel,  Cătălin Cherecheş va rămîne în arest pînă în data de 26 mai inclusiv.
„În baza art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b) CPP respinge ca nefondată contestaţia formulată de către inculpatul C.C. împotriva încheierii penale nr. 197/C/27.04.2016 a judecătorului de drepturi şi libertăţi al Tribunalului Cluj. Obligă pe inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 200 de lei. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 04.05.2016, ora 00,45” – se precizează în minuta instanţei clujene.
Cu toate acestea, Cătălin Cherecheş poate candida la funcţia de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile din 5 iunie.

2 COMENTARII

  1. – IN PRIMUL RAND INCERCATI SA NU MAI ARUNCATI CU NOROI DUPA UNUL DIN CEI M-AI BUNI PRIMARI DIN ROMANIA, DOMNUL CATALIN CHERECHES! DE CE ESTE UNUL DIN CEI MAI BUNI, CEI M-AI PERFORMANTI PRIMARI DIN TARA? SIMPLU PT CA REALIZARILE LUI VORBESC! ATUNCI CAND ESTI ALES PRIMAR VALOAREA TA CA SI EDIL SE POATE DOVEDI PRIN FAPTE SI PREA PUTIN PRIN VORBE!! ASA VA PLACE SA VA PLIMBATI PRIN PARCURI PROASPAT REABILITATE SAU SA VA FACETI SELFIEURI IN PIATA CETATII IPOCRITILOR?!?!? VOI DOMNILOR CONTRACANDIDATI, CUC E REALIZARI VA PUTETI MANDRII?
    – IN AL DOILEA RAND NOI ASTIA CARE IL SUSTINEM PE CHERECHES SUNTEM UN ELECTORAT IN MAJORITATE TANAR, SCOLIT, EDUCAT SI ACTIV! NOI NU FACEM PARTE DIN MAREA MASA DE MANEVRA A ASISTATILOR SOCIALI SI A MOSILOR SI BABELOR FARA DINTI CARE VOTEAZA LA ORDIN PENTRU 1KIL DE ULEI SAU DE FAINA! NOI INTOTDEAUNA VOM RASTURNA SITUATIA IN FAVOAREA NOASTRA! AM REUSIT SI IN 2009 CAND A FOST REALES BASESCU PRESEDINTE, AM REUSIT SI IN 2014 CAND L-AM VOTAT PE IOHANNIS AM REUSIT SI ANUL TRECUT SA DAM JOS GUVERNUL PENALULUI PONTA TOT IN STRADA SI VOM RUSII SI ACUM SA-L READUCEM PE PRIMARUL PE CARE IL MERITA ORASUL ASTA, PE DOMNUL CHERECHES! CHIAR DACA FACETI SPUME TOT EL VA IESII! NOI, STUDENTII DE LA FACULTATEA TEHNICA DIN BAIA MARE IL SUSTINEM IN PROPORTIE DE PESTE 90% PE CATALIN SI SUNTEM MANDRII CA VOM TRAI IN CEL MAI OCCIDENTAL ORAS DIN ROMANIA INCEPAND DIN 2021 SAU CHIAR DE MAI DEVREME!

    IN AL TREILEA RAND, FORZA CATALIN!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.