La Vişeu de Sus şi Baia Mare – amenzi de peste 15.000 lei

0
421

Miercuri, 11 mai, poliţiş­tii din Vişeu de Sus au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere de circulaţie de pe raza oraşului, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării şoferilor care conduc neregulamentar autovehicule pe drumurile publice. Astfel, poliţiştii au controlat peste 50 de autovehicule, iar în urma verificărilor efectuate au constatat mai multe abateri privind circulaţia pe drumurile publice. Şoferii care au încălcat normele rutiere au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 8.000 lei.
La Baia Mare, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea pietonilor care traversează neregulamentar şi, în acelaşi timp, a şoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Astfel, au fost constatate 40 de contravenţii şi au fost aplicate amenzi în valoare de peste 7.200 lei.

Atenţie cum circulaţi cu bicicleta!

Miercuri, 11 mai, în jurul orei 17.40, poliţia a fost sesizată că, la intersecţia străzii George Enescu cu strada Ghioceilor, din Baia Mare, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei minore.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit că o fetiţă, de 4 ani, care, nesupravegheată, circula pe suportul din spate al unei biciclete conduse de o altă minoră, de 8 ani, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, condus regulamentar pe strada George Enescu.
În urma impactului, fetiţa de 4 ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.
Şoferul autoturismului, băimărean, în vârstă de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.