Cel mai bun povestitor la Biblioteca Judeţeană

0
445

Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene ”Petre Dulfu” a găzduit activitatea „Cel mai bun povestitor”. Înconjuraţi de o bogată expoziţie de carte cu poveşti, pregătită de bibliotecarele Secţiei pentru copii, elevii clasei I C de la Şcoala Gimnazială ”Nichita Stănescu” (director Marieta Breitkopf), îndrumaţi de învăţătoarea Antonela Căprar, au realizat un concurs de poveşti. Copiii premiaţi au fost: premiul I: Roşca Vasile, premiul II: Pataki Maya, premiul III: Andreica Mark, menţiuni: Timiş Rareş, Kerekes Codruţ, Lupşe Brianna, Cirţ Erik. Premii speciale: Adrian Bledea, Ţiplea Dragoş, Dobrican Alexandru, Bota Iulia. Diplome de participare: Păşcuţa Andra şi Bodor Maria.
Secţia pentru copii a realizat, de asemenea, în Sala ”Mircea Pop”, activitatea „O oră specială de lectură” dedicată scriitorului Mircea Pop. Elevii clasei a II-a B de la Şcoala Gimnazială ”Al. I. Cuza” (director, profesor Grigore Mureşan), însoţiţi de învăţătoarea Claudia Brânzei, au fost încântaţi să citească din opera autorului. S-au urcat în ”Trenul iepuraşilor”, au călătorit împreună cu ”Mingea de soare”, au coborât la ”Ciupercuţa cu telefon”, iar în final au scris o ”Scrisoare către barză”.
Lecturile amuzante din cărţile pregătite într-o expoziţie („Mingea de soare„) organizată special pentru ei de către bibliotecarele Secţiei pentru copii i-au făcut pe elevi să se înghesuie la rafturile cu cărţi de împrumutat. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.