Condamnat pentru act sexual cu un minor, depus după gratii

0
554

Poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare un mandat emis de către Judecătoria Jibou. Ei au identificat un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Baia Mare, care a fost condamnat la 4 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.
Băimăreanul a fost depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.

Bărbatul din Vadu Izei, reclamat dispărut, a fost găsit

Joi, în jurul orei 11.40, în urma amplelor activităţi de căutare, desfăşurate de structurile Ministerului Afacerilor Interne, la care au participat şi peste 100 de cetăţeni din comuna Vadu Izei şi vânători, în zona Agriş, din Sighetu Marmaţiei, în apă, a fost găsit cadavrul bărbatului, în vârstă de 54 de ani, din Vadu Izei, dispărut din data de 5 iunie a.c.
Cadavrul a fost depus la morga Spitalului municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

A fost identificat posibilul autor a două distrugeri prin incendiere

Investigaţiile efectuate de poliţişti pe raza localităţii Asuaju de Sus au dus la identificarea unui minor, în vârstă de 16 ani, din localitate, bănuit a fi autorul a două distrugeri prin incendiere. El este suspectat că, în 19 aprilie, ar fi incendiat o rulotă, iar în ziua următoare o şură şi o claie cu fân. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor a fost estimat la valoarea de 14.500 lei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.