FRONTIERA: Ţigări transportate cu … roaba

0
478

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au observat un bărbat, angajat al unei firme de salubrizare, care transporta, cu o roabă, deşeuri menajere. S-a efectuat un control asupra persoanei, ocazie cu care au fost descoperite, în roabă, ascunse sub deşeuri menajere, 150 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de peste 1.360 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul, în vârstă de 32 ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Autoturism abandonat, cu ţigări de contrabandă

Un echipaj mobil din cadrul Sectorului Sighetu Marmaţiei a depistat, în trafic, un autoturism în care se aflau mai multe colete cu ţigări. Poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase, iar la scurt timp autoturismul a fost descoperit abandonat pe o stradă, din Sighetu Marmaţiei.
În interiorul maşinii au fost descoperite cinci colete, iar lângă autoturism încă un colet. Drept urmare, maşina şi ţigările au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.400 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 40.000 lei.
Ţigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.