Contoare de apă cu citire la distanţă

0
1594

Firma Vital din Baia Mare continuă acţiunea de montare a contoarelor cu citire la distanţă, astfel că în săptămîna aceasta, 25-29 iulie 2016, vor fi montate astfel de aparate la toate categoriile de utilizatori (case, blocuri, agenţi economici, instituţii, asociaţii de proprietari) de pe străzile Salciei, Liliacului, Lămâiţei, Prunului şi Păpădiei. Montarea contoarelor cu citire la distanţă se face în sistem etapizat, pe cheltuiala exclusivă a operatorului.

Montarea contoarelor este realizată prin înştiinţarea prealabilă a consumatorilor. Proprietarii de instalaţii individuale sînt anunţaţi de ziua şi intervalul orar în care se va desfăşura acţiunea în imobilul respectiv. Demontarea con­toarelor vechi şi montarea contoarelor noi se evidenţiază într-un proces verbal cu datele despre contorul vechi demontat, respectiv seria, indexul şi datele contorului nou montat. Pentru ca acţiunea de înlocuire a contoarelor să se defăşoare în condiţii optime, cetăţenii care nu sînt acasă la data programată sînt rugaţi să se reprogrameze pentru înlocuirea contorului la tel. 0262- 215 150,*1*2 interior 129 – Serviciul Apometre, orele 8-15.
Noile contoare cu citire la distanţă au module radio care transmit indexul contorului la distanţă şi nu mai este necesar accesul la contor pentru citire. Se elimină facturarea pe baza consumului estimat şi regularizarea la trei luni. De asemenea, modulele radio permit înregistrarea şi stocarea în baze de date a indexurilor din momente predefinite, care permit depistarea consumurilor neobişnuite, ce pot semnala eventuale disfuncţionalităţi ale reţelelor interioare, respectiv eventuale pierderi de apă.
Utilizatorii serviciilor oferite de S.C. Vital S.A., care au cont pe site-ul societăţii (www.vitalmm.ro), pot să verifice în cadrul secţiunii “Plata online” facturile şi datele de consum. Cei care nu şi-au creat încă cont de utilizator pot obţine informaţiile de la Serviciul Apometre, la tel. 0262 215150*1*2, interior 129, orele 8-15.
(g.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.