Sport Team Baia Mare – Unirea Seini 2-2 (1-2)

0
1027

Vineri 22.07.2016, de la orele 18.00, pe Stadionul Viorel Mateianu s-a desfăşurat partida de fotbal old-boys dintre Sport Team Baia Mare şi Unirea Seini, meci care a constat în revanşa de anul trecut când echipa din Baia Mare, în meciul de la Seini s-a impus cu scorul de 3-1.

Partida din Baia Mare s-a desfăşurat mai mult în favoarea celor din Seini, care cu trei jucători noi în echipă, au reuşit în min. 14 să deschidă scorul prin Vasile Paul, după o greşeală a fundaşului dreapta, care îl scapă pe atacant spre careul de 16 m şi acesta şuteză puternic în colţul lung al porţii apărate de Edi Costin. (0-1)
Tot seinenii înscriu în minutul  23 prin Costin Bura, care pătrunde pe partea dreaptă, iar în urma unei bâlbâieli a fundaşilor de la gazde, acesta reuşeşte să înscrie pentru 0-2 de la aproximativ 8 m, în stânga portarului băimărean.
Până la pauză se joacă pe contre, fiecare echipă având ocazii de a marca, iar cei care reuşesc sunt gazdele în min. 30, când, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 30 metri, mingea loveşte bara din dreapta portarului Darian Foltoş, revine în teren şi Daniel Gheighiş reuşeşte să reducă scorul la 1-2.
În repriza a doua echipa din Seini a încercat să păstreze rezultatul, contând mai puţin în atac, însă după mai multe ocazii, rezolvate foarte bine de către portarul din Seini, cei de la Sport Team reuşesc în min. 85 egalarea prin Bogdan Bîrle, care, după un dribling reuşit la marginea suprafeţei de pedeapsă, trimite mingea în plasa porţii apărată de Darian Foltoş şi astfel partida se încheie cu un rezultat echitabil pentru ambele echipe.
Arbitrajul a fost asigurat de către Alexandru Bella, Cătălin Erdei şi Vlad Pârje.
Sport Team: Edi Costin, Darius Mihuţ, Marius Hindli, Sorin Bozântan, Vasile Terec, Virgil Raţiu, Alin Gavrilă, Japo Lukacs, Daniel Lupuţi, Andrei Ionuţ Pop, Cristian Bărbos, Florin Florea, Bogdan Trif, Daniel Gheighiş, Cristian Bogdan, Ionuţ Şimon, Daniel Chendrean, Bogdan Bîrle şi Ioan Marchiş.
Unirea Seini: Darian Foltoş, Nicolae Boitor, Laurenţiu Cosma, Bogdan Centea, Marin Paizoş, Ovidiu Horotan, Ştefan Crăciun, Vasile Paul, Costin Bura, Ghiţă Mare, Artur Crişan, Marius Morariu, Marius Horotan, Alin Ciobanu şi Leontin Fericean.
Următorul meci pentru Sport Team Baia Mare, cu echipa de juniori Liga a IV, Unirea Săsar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.