Orientare. Ştiinţa Electro Sistem, nouă medalii la Transylvania Open

0
500

În perioada 21-24 iulie în localitatea Gilău de lîngă Cluj-Napoca s-a desfăşurat cea de-a 15-a ediţie a Transylvania Open, competiţie ce a adunat la start peste 200 de participanţi de la cluburi de profil din România dar şi din străinătate (Ungaria, Norvegia, Suedia, Ucraina şi Austria).
Competiţia a fost organizată excelent de cluburile clujene Transilva şi Compass, ale căror arbitri trasatori au reuşit să ofere concurenţilor trasee ce au conţinut secţiuni variate, de la secţiuni de alergare, mai simple, pînă la cele foarte tehnice şi dificile. În plus, prima etapă (o probă de tip parc-oraş) s-a derulat în jurul castelului Gilău, într-o zonă foarte interesantă, care a plăcut foarte mult concurenţilor. A rezultat un concurs de anduranţă, deoarece organizatorii au premiat performanţele cumulate din cele 4 zile de concurs, care presupun clasări constant bune în cele 4 etape, fără a pierde foarte mult timp faţă de cîştigători.
Sportivii de la Ştiinta Electro Sistem Baia Mare s-au comportat foarte bine la această competiţie, mulţi dintre ei avînd parcursuri de regularitate, care le-a dat dreptul să urce pe podiumul de premiere. Nouă podiumuri au fost obţinute în cele din urmă de componenţii clubului, alţi cîţiva clasîndu-se în imediata apropiere.

Rezultatele cucerite de sportivii Ştiinţa Electro Sistem • Locuri I: Alexandru Cătană la M14, Sebestyen Istvan la M40, Roxana Culcean la F18; Loc II: Andrei Hreniuc la M14; Locuri III: Luca Strâmbu la M12, Vlad Peleş la M16, Alexandru Biro la M18, Alexandra Roman la F14, Alica Tecar la F16. În apropierea podiumului s-au clasat: • Locuri IV: David Hreniuc la M12, Alexandru Manu la M16, Alex Hreniuc la M18; Loc V: Ionuţ Crişan la M16.
Se aduc mulţumiri Consiliului Judeţean Maramureş, care a suportat o parte din cheltuielile necesare acestei deplasări.
În următoarea perioadă componenţii clubului CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare vor merge într-un cantonament de şapte zile, pentru a pregăti importantele competiţii ce se vor desfăşura în această toamnă, respectiv Campionatele Naţionale de Ştafetă şi Campionatele Naţionale Individulale ce se vor desfăşura în Baia Mare şi Iaşi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.