S-a prelungit termenul de înscriere şi pot participa şi echipe de Liga a IV-a

0
344

După decizia de a amîna cu o săptămînă startul noului sezon al Ligii 3, ediţia 2016/2017, pentru 3 septembrie, Federaţia Română de Fotbal a hotărît în cadrul Comitetului de Urgenţă din 22 august să prelungească termenul de înscriere în campionat.
În urma retragerii, desfiinţării sau excluderii mai multor cluburi ce ar fi trebuit să ia startul în noul sezon al Ligii 3, FRF a decis să dea liber la înscrierea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic tuturor echipelor interesate. Campionatul Ligii 3 ar fi trebuit să fie format în acest sezon din şase serii, însă, din lipsă de participante, numărul seriilor a fost redus în această vară la cinci. Din cîte se pare, nici acestea nu pot fi completate în întregime.
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF, şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, au hotărît, cu unanimitate de voturi, în cadrul Comitetului de Urgenţă din 22 august să ia act de solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal din data de 18.08.2016 cu privire la prelungirea termenului de înscriere în competiţia Campionatul Naţional Liga a 3-a pentru toate cluburile interesate şi să aprobe prelungirea termenului menţionat pînă astăzi, ora 17.00.
În plus, s-a lua act şi de solicitarea lui Felix Grigore, manager Departament Competiţii Copii şi Juniori, şi s-a aprobat, de asemenea, prelungirea termenului de înscriere în competiţiile Campionatului Naţional de juniori U19 şi Campionatului Naţional de juniori U17 pînă astăzi, ora 17.00.
Astfel, componenţa seriilor Ligii 3 şi participantele în campionatele naţionale Under 17 şi Under 19, cît şi programul celor trei competiţii vor fi făcute publice abia după ziua de azi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.