Tîlhărie soluţionată cu operativitate

0
390

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat un tînăr din Seini, bănuit că i-a smuls unui bărbat lănţişorul de la gît. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tîlhărie.
Miercuri spre joi noaptea, în jurul orei 02.40, poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unei tîlhării. Un bărbat de 48 de ani domiciliat în Fărcaşa a declarat că, în timp ce se afla la intersecţia străzii Victoriei cu strada I. L. Caragiale din Baia Mare, o persoană necunoscută i-a smuls lănţişorul de la gît.
Un echipaj de ordine publică, deplasat în cel mai scurt timp la locul faptei, a identificat în apropierea zonei în care s-a comis fapta un tînăr care corespundea descrierii oferite de victimă. Tînărul, în vîrstă de 25 de ani, domiciliat în Seini, este cercetat acum sub aspectul comiterii infracţiunii de tîlhărie. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Dosare penale şi amenzi în valoare de peste 14.000 de lei aplicate de poliţiştii din Şomcuta Mare

Miercuri, 7 septembrie, poliţiştii din Şomcuta Mare au acţionat pe raza oraşului pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul silvic. Acţiunea a vizat identificarea persoanelor care se abat de la respectarea normelor privind transportul, depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.
În cadrul activităţilor des­făşurate, poliţiştii au verificat mai multe autovehicule care transportau lemn şi au efectuat controale la persoane fizice şi juridice care au ca obiect de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.
În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat două infracţiuni şi au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, cele mai multe la Legea 171/2010. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 14.000 de lei.

Şi-a alimentat autoturismul cu combustibil şi a plecat fără a achita

Activităţile de cercetare şi verificare efectuate de poliţiştii din Borşa au dus la identificarea unui tînăr din oraş, în vîrstă de 29 ani, care şi-a alimentat autoturismul şi cîteva canistre, într-o staţie de carburanţi de pe raza oraşului de domiciliu şi a plecat fără a achita contravaloarea de 1.274 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.