Arestat pentru tîlhărie calificată

0
319

La propunerea Parchetului, Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă, pe timp de 30 zile, a inculpatului T.F., fără antecedente penale, cercetat sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de tâlhărie calificată.
Pentru a dispune arestarea preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi a reţinut că, în cauză, există indicii temeinice care să justifice presupunerea rezonabilă în sensul că, la data de 30 august 2016, în jurul orei 22, inculpatul T.F., l-a transportat pe persoana vătămată G.I.G., cu autoutilitara VW Transporter, de la Autogara Baia Mare până pe strada Iazului din Baia Mare, locaţie în care a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, lovindu-l cu pumnii în zona feţei, după care l-a deposedat de un portmoneu ce conţinea suma de 600 euro, 15 lei şi cartea de identitate, cauzând un prejudiciu total de 2.700 lei.
Urmare a actelor de violenţă persoanei vătămate i-au fost pricinuite leziuni traumatice care au necesitat în vederea vindecării 1-2 zile de îngrijiri medicale.
Inculpatul nu a recunoscut comiterea infracţiunii reţinute în sarcina sa, iar împotriva măsurii arestării preventive a formulat contestaţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.