Compania Farmaceutică HELCOR a celebrat 25 de ani de inovaţie pentru sănătate

0
1739

Cu o experienţă de peste 25 de ani, Compania Farmaceutică AC HELCOR dezvoltă activităţi de cercetare dezvoltare şi producţie farmaceutică în sistem privat în Maramureş, România.

Producţia de medicamente reprezintă activitatea de bază a companiei, iar de-a lungul celor 25 de ani de cercetare, inovaţie şi producţie, AC HELCOR a pus pe piaţa din ţara noastră peste 25 prim generice româneşti, a elaborat în premieră în România o formulă de medicament retard (Corzem®), primele comprimate filmate, prima blisterizare, diferite formule originale, brevetate si premiate, ca deschizător de drumuri în cercetarea şi producţia românească de noi medicamente, vitamine&suplimente nutriţionale.
În prezent, AC HELCOR deţine un portofoliu de 60 de medicamente, în principal cardiovasculare, AINS, antireumatice, antialergice, dar şi chimioterapice antiinfecţioase şi o divizie de peste 50 de vitamine şi suplimente alimentare – divizia BioSunLine®.
Sâmbătă, 17 septembrie 2016, Compania Farmaceutică AC HELCOR a celebrat 25 de ani de inovaţie pentru sănătate, în incinta Muzeului Fundaţiei Farma­cist Elena Pop, într-un eveniment dublu ce a marcat şi 6 ani de la fondarea Muzeului şi Bibliotecii Fundaţiei Farmacist Elena Pop (www.mffep.com).
Aniversarea a fost un prilej de a lansa noua identitate vizuală, care preia valorile companiei (sănătate, valoare, inovaţie, integritate, etică profesională) şi le transpune într-o abordare nouă, ce reflectă cei 25 de ani de inovaţie în cercetarea şi producţia de noi medicamente, vitamine şi suplimente pentru prevenţia şi tratamentul bolilor, suport în prevenţia maladiilor degenerative, tulburărilor metabolice şi imu­nitate pentru întreaga familie.
Comunicarea noii identităţi vizuale de companie va fi continuată şi specialiştilor din mediul farmaceutic, în cadrul Congresului Naţional de Farmacie.
Compania farmaceutică AC HELCOR – inovaţie românească pentru sănătate – de peste de 25 ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.