Jandarmii maramureşeni au executat peste 500 de misiuni

0
328

În cursul lunii septembrie, jandarmii maramureşeni au dus la îndeplinire 530 de misiuni pe linia ordinii si siguranţei publice, misiuni care au avut ca principal obiectiv, creşterea gradului de siguranţă în rândul cetăţenilor.
Astfel, în zona de competenţă a inspectoratului, au fost executate 42 misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la manifestări cultural-artistice, comemorative, religioase sau sportive, acţiuni de protest şi acţiuni de protecţie antiteroristă. Echipajele de jandarmi au intervenit pentru aplanarea unor conflicte la 6 solicitări telefonice venite din partea cetăţenilor, prin apelul de urgenţă 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului.
Pe linia menţinerii ordinii publice, au fost desfăşurate 377 misiuni, în mediul urban şi rural, jandarmii acţionând în acest sens, atât prin patrule de jandarmi, cât şi în sistem integrat cu poliţia. Au fost în atenţia forţelor de ordine zonele din staţiunile montane şi traseele turistice adiacente, zonele din proximitatea instituţiilor de învăţământ, a pieţelor şi târgurilor precum şi alte zone de interes.
Pentru atingerea obiectivelor stabilite, jandarmii maramureşeni au cooperat cu organele de poliţie, cu poliţia de frontieră, cu organe care gestionează activitatea silvică şi cu executori judecătoreşti, cu organele administraţiei publice locale fiind organizate, în acest sens, 60 de acţiuni. Pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere, au fost executate 45 de misiuni.
Pe timpul executării misiunilor de ordine publică, au fost aplicate 311 sancţiuni contravenţionale, dintre care 221 au fost amenzi şi 90 fiind avertismente scrise. De asemenea, au fost întocmite acte de sesizare în cazul a 31 infracţiuni constatate atât de jandarmi cât şi în sistem integrat cu poliţia şi au condus la sediul poliţiei 35 de persoane, pentru luarea măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.