Baia Mare – “îngropată” în zăpadă

0
540

După căderile masive de zăpadă din cursul nopţii de joi, situaţia este mai mult decît îngrijorătoare. Ieri dimineaţă, toate străzile şi bulevardele din Baia Mare erau acoperite de un strat gros de zăpadă. Deoarece la două licitaţii nu s-a prezentat nimeni, Baia Mare nu are contract de deszăpezire, tot ceea ce s-a reuşit este doar semnarea unui „contract de închiriere” pentru două utilaje care nu au reuşit prea mult şi, cu siguranţă, nu vor face prea mult nici în viitor astfel că singura soluţie rămîne ca cetăţenii să se descurce singuri, cel puţin în zona blocurilor de locuinţe.

Palatul Administrativ din Baia Mare
Palatul Administrativ din Baia Mare

În lipsa unui operator de deszăpezire, administraţia locală se află în mare dificultate şi, din nefericire pentru cetăţeni şi participanţii la trafic, se anunţă zile dificile. Ieri s-a intervenit pe principalele artere de circulaţie, pe bulevarde, dar situaţia este departe de ceea ce ar trebui să fie. Cine poartă vina?… Evident că totul „se sparge” în capul administraţiei locale care are obligaţia să caute soluţii.
În sezonul rece anterior, s-a lucrat cu aproximativ 50 de utilaje de deszăpezire şi chiar şi aşa nu s-a reuşit, în timp scurt, o deszăpezire la nivelul aşteptărilor cetăţenilor. Ce se va întîmpla acum? Iată o întrebare la care aşteptăm răspuns din partea administraţiei locale şi a consiliului local municipal. Dar şi acţiuni concrete. Este oare prea mult…?!…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.