Marinel Rob a redevenit viceprimar cu atribuţii de primar

1
659

Ieri, pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului local al Municipiului Baia Mare, s-a aflat un singur proiect de hotărâre „privind desemnarea unui viceprimar al municipiului Baia Mare, pentru a exercita atribuţiile ce îi sunt conferite prin lege primarului, pe durata interzicerii dreptului de exercitare a funcţiei de primar al municipiului Baia Mare de către domnul Cătălin Cherecheş, în cadrul măsurii preventive de control judiciar”.
Cum în acest moment municipiul Baia Mare are doi viceprimari, respectiv Marinel Rob şi Noemi Vida, intenţia de a candida a consilierului Cristian Niculescu Ţâgârlaş a fost apreciată ca fiind imposibilă, rămînînd ca instanţa de judecată să decidă asupra celor două hotărîri anterioare, atacate în contencios administrativ de către Prefectură.
Consilierul d-na Clara Sinn a propus, din partea Forumului Democrat German şi a Coaliţiei pentru Baia Mare, ca dl. Marinel ROB să exercite atribuţiile de primar. După întrebări şi discuţii, mai mult sau mai puţin pertinente, s-a trecut la vot. Grupul consilierilor liberali, 3 la număr, nu a participat la vot. În final, cu 16 voturi „pentru”, consilierii băimăreni au decis ca dl. viceprimar Marinel ROB să îndeplinească şi atribuţiile de primar. D-na Noemi Vida a obţinut 2 voturi.
Viceprimarul Marinel ROB a mulţumit pentru încrederea ce i s-a acordat şi a prezentat cîteva din priorităţile administraţiei locale în viitorul apropiat, respectiv bugetul municipiului, salubrizarea, spa­ţiile verzi etc. (v.i.) 

1 COMENTARIU

  1. Demis,reales,demis,reales,demis,reales…E ceva demn de ”Cascadorii rasului”! Dar asa e cand te teleghideaza niste ipocriti precum cei din Cacalitia pentru Baia Mare!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.