“PRIMĂVARA MEDICALĂ SIGHETEANĂ” 2017

0
515

În perioada 30 martie-2 aprilie, în sala de conferinţe a complexului Casa Iurca din Sighetu Marmaţiei, are loc o nouă ediţie a ”Primăverii medicale sighetene” şi Simpozionul internaţional, care reuneşte peste 20 de lectori din 4 centre universitare din ţară şi străinătate, cu 33 de diverse prezentări sau intervenţii chirurgicale LIVE în uroginecologie, chirurgie laparoscopică ginecologică.

Participanţii (medici şi asistenţi) vor fi gratulaţi cu Credite EMC din partea Colegiului Medicilor din Romania şi a Ordinului Asistenţilor şi pot prezenta şi împărtăşi experienţe, a explora noi direcţii, teme şi de a se angaja în dezbateri cu experţi. ”Veţi întâlni profesionişti care vă vor oferi informaţii valoroase şi noi soluţii terapeutice din variate domenii ale practicii: uroginecologie, oncologie ginecologică, endocrinologie ginecologică, genetică, obstetrică”- a precizat cunoscutul ginecolog Dr. Vasile Bodnar, unul dintre principalii organizatori, care a mai adăugat: ”Vor conferenţia personalităţi medicale din Franţa, Centre Universitare Medicale din ţară, acompaniaţi de colegi de înaltă prestaţie si ţinută medicală. Le-am promis tuturor o experienţă provocatoare şi interesantă, într-o locaţie unică şi memorabilă, prin atracţiile sale: tradiţii culinare şi folclor, peisaje inegalabile şi straie populare răpitoare.”Transmisiile live se fac din sala de operaţii a Maternităţii Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.
Organizator local, simpozion: Dr. Claudiu Tăut; Secretar:Adriana Petrovai. Organizatorii manifestărilor: Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor”Asklepyos” , în colaborare cu Spitalul Municipal Sighet, asociaţia franco-română” Dacia-Mediteranee şi nu în ultimul rând Asociaţia ”Gyne Care,” constituită cu scopul colectării de fonduri din donaţii, care contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de cazare în cadrul Maternităţii Spitalului Sighet.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.