Am ratat promovarea în Liga Naţională

1
1108

• CSU Danubius Galaţi – CS Minaur Baia Mare 26-20 (12-8) •

CS Minaur a ratat şansa ca din sezonul viitor să aducă în polivalenta băimăreană echipe precum CSM Bucureşti sau Corona Braşov, fetele lui Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta fiind învinse de mai experimentata CSU Danubius Galaţi cu scorul de 20-26 (8-12). Se pare că miza partidei şi-a spus cuvîntul în tabăra formaţiei de Divizia A, iar de cealaltă parte a contat experienţa de la nivelul Ligii Naţionale, gălăţencele ştiind să gestioneze aproape tot cursul jocului. Aproape, fiindcă debutul acestei întîlniri a aparţinut băimărencelor, care s-au aflat în avantaj, dar Danubius a revenit imediat în joc, a egalat, apoi a preluat conducerea. Pe care nu au mai cedat-o deloc şi au obţinut o victorie la şase goluri – 26-20, profitînd şi de greşelile din tabăra adversă, atît pe faza ofensivă, cît şi de vulnerabilităţile din apărare. „Obiectivele stabilite la începutul sezonului au fost îndeplinite, chiar dacă o promovare şi la fete ar fi încununat un prim an frumos al CS Minaur. Ne cunoşteam vulnerabilităţile, iar azi ne-am convins dacă mai era nevoie că pentru a face o echipă cu adevărat competitivă la Baia Mare sînt necesare cîteva transferuri. Avem deja contactate jucătoare, negociem angajamente, iar lotul de jucătoare cu care vom aborda sezonul viitor ne va oferi cu siguranţă promovarea directă în Liga Naţională”, a precizat Ionuţ Marta. • CS Minaur Baia Mare: Claudia Cetăţeanu, Andreea Nastasă – Alexandra Pricop 5, Cristina Andriţă 3, Andreea Tecar 3, Daiana Gaiu 2, Oana Bidaşcu 2, Bianca Zegrean 2, Jenica Rudics 1, Andriyana Naumenko 1, Raluca Mihai 1, Ştefania Bălăceanu, Maryana Mykytei, Iulia Bledea. Antrenoare: Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta.
În celălalt meci din ziua a doua a turneului de baraj, CSM Unirea Slobozia a învins cu 19-17 echipa unde activează în acest moment băimărenii Liviu Bala şi Daniel Kotecz, Dinamo Bucureşti. Aşadar, CSU Danubius Galaţi şi CSM Unirea Slobozia vor evolua din stagiunea viitoare tot în Liga Naţională.

1 COMENTARIU

  1. Cu o echipa ca aceasta cu zero extreme,zero interi, zero coordonator,lipsa totala a pivotului si un portar trecut de 40 ani nu aveai cum sa promovezi. In plus e si o echipa slab cladita fizic, aici probabil fiind probleme si cu selectia jucatoarelor. Fratilor incercati sa formati o echipa cit de cit competitiva ,nu faceti clubul de ris cum l-ati facut la acest turneu de promovare. Nu stiu citi bani luati din banii comunitatii si din alta parte ,dar daca veti continua asa ar fi bine sa renuntati. Va spune asta un om care iubeste sportul in general si celmaramuresan in mod special. Sint pentru sustinerea financiara a sportului dar a celui de calitate si competitiv

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.