Reţinut de poliţişti pentru 12 infracţiuni rutiere

0
227

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Baia Mare, a fost reţinut marţi, pentru 24 de ore, şi va fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă, după ce poliţiştii au constatat că acesta avea mai multe dosare penale pentru comiterea a nu mai puţin de 12 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Ultima infracţiune a săvârşit-o vineri, 9 iunie, la ora 02.30, când, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coşbuc, la sensul giratoriu din intersecţia cu B-dul Unirii, din cauza vitezei neadaptate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate în faţa unui imobil de pe strada George Coşbuc iar apoi a virat la stânga, a pătruns pe trotuar şi pe spaţiul verde şi a intrat în coliziune frontală cu un imobil. După accident conducătorul auto şi-a ascuns maşina într-o parcare.
Poliţiştii băimăreni s-au sesizat din oficiu, au efectuat investigaţii pentru a-l identifica şi au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie. Mai mult, au constatat că, pe numele acestuia existau mai multe dosare penale pentru infracţiuni rutiere, fapt pentru care au dispus măsura reţinerii.

Trei tineri din Recea au dat mai multe spargeri în Baia Mare

Trei tineri, surprinşi în flagrant de către poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un garaj de pe strada George Enescu, nu erau la prima faptă.
În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constat că aceştia au fost implicaţi în săvârşirea a încă cinci furturi din garaje, reclamate în cursul acestei luni. Este vorba despre trei  tineri, din comuna  Recea, în  vârstă de 14, 17 şi 18 ani, care, în perioada 1-13 iunie, au pătruns prin efracţie în alte cinci garaje situate pe străzile Ioan Slavici, Victoriei, Gării şi Iuliu Maniu din Baia Mare, de unde au sustras mai multe bunuri sau sume de bani, cauzând un prejudiciu total de peste 5.000 lei.
Odată cu identificarea bănuiţilor, poliţiştii au reuşit să recupereze 80% din bunurile sustrase: biciclete, drujbe, trotinete, unelte de pescuit etc. În continuare se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.