Arestaţi pentru corupţie

0
268

În perioada 5 – 7 septembrie, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, în colaborare cu lucrători din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş, au desfăşurat activităţi într-un dosar penal având ca obiect comiterea unor infracţiuni de corupţie.

În urma administrării probelor, a rezultat presupunerea rezonabilă că inculpatul T.V. a comis infracţiunea de trafic de influenţă, iar inculpatul D.P.V. a comis infracţiunea de complicitate la cumpărare de influenţă, faptele constând în aceea că, în perioada 29 august – 5 septembrie 2017, inculpatul T.V., beneficiind de sprijinul inculpatului D.P.V., a pretins, acceptat şi primit, prin intermediul inculpatului D.P.V., de la martorul denunţător D.I.D., suma de 1.100 euro, pentru ca inculpatul T.V. să-şi traficheze influenţa pe lângă funcţionari din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Maramureş şi să-i determine să efectueze acte contrare atribuţiilor de serviciu, astfel încât rezultatul probelor biologice prelevate de la denunţătorul D.I.D., care fusese implicat într-un accident rutier, să nu angajeze răspunderea penală a acestuia.
În cauză, faţă de cei doi inculpaţi a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru infracţiunile menţionate mai sus.
În data de 6 septembrie, respectiv 7 septembrie, s-au formulat propuneri de arestare preventivă, solicitări admise de Tribunalul Maramureş, care a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.