Fapte antisociale sancţionate de jandarmi în Baia Mare

0
272

Potrivit competenţelor legale, jandarmii băimăreni, aflaţi în patrulele de ordine publică, au fost solicitaţi să intervină în diverse situaţii de încălcare a prevederilor actelor normative în vigoare.
• Vineri, în jurul orei 16:15 jandarmii au fost solicitaţi să intervină în staţia de autobuz din Piaţa Revoluţiei, unde doi tineri, din Baia Mare, unul cu vârsta de 23 ani iar celălalt de 29 ani, au tulburat ordinea publică prin strigăte şi gălăgie, prin injurii şi expresii jignitoare, deranjând trecătorii şi persoanele care erau în zonă. Celor doi tineri le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cu amendă.
• Sâmbătă, în jurul orei 20, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un local, situat pe strada Dobrogei, unde doi bărbaţi, din Baia Mare, unul de 29 ani iar celălalt de 33 ani, au refuzat să părăsească localul, la cererea îndreptăţită a barmanului, iar la solicitarea jandarmilor aceştia au refuzat în mod constant să dea relaţii cu privire la identitatea lor. Şi celor doi li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale cu amendă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.