„Minaur pune Baia Mare în mişcare”

0
244

Clubul Sportiv Minaur, club de drept public al municipiului Baia Mare, invită băimărenii să facă sport în cadrul proiectului „Minaur pune Baia Mare în mişcare”. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de 9 luni de zile, respectiv decembrie 2017 – septembrie 2018 şi se adresează tuturor celor care doresc să facă mişcare, de la elevi din clasele primare 0-4, liceeni, cadre didactice, sportivi şi iubitori ai sportului de toate vîrstele.
Pe parcursul celor 9 luni, băimărenii vor avea ocazia să participe la o gamă variată de sporturi, atît individuale cît şi de echipă, cum ar fi: şah, handbal, mini fotbal, tenis de masă, tenis de cîmp, fitness şi aerobic, dansuri sportive, beach handball, competiţii de orientare, skate şi ciclism, demonstraţii de oină, fotbal american etc, urmînd ca proiectul să se încheie cu un semi-maraton.
Prin acest proiect conducerea clubului îşi propune captarea interesului populaţiei din municipiul Baia Mare pentru activităţi sportive de masă şi antrenarea unui număr cît mai mare de elevi, iubitori ai sportului şi sportivi în desfăşurarea de activităţi sportive, atît individuale cît şi de echipă, în vederea cultivării relaţiilor de prietenie, de colaborare, a iniţiativei şi imaginaţiei creatoare prin activitatea sportivă.
„În drumul nostru spre performanţă avem obligaţia să ne aplecăm atenţia şi asupra sportului de masă şi a celui şcolar. Respectîndu-ne calitatea de club de drept public, vom organiza şi vom sprijini organizarea oricărui eveniment sportiv de pe raza municipiului Baia Mare, cu scopul declarat de a atrage tineretul spre mişcare indiferent de ramura sportivă pe care o aleg tinerii. Vom anunţa lunar competiţiile pe care urmează să le organizăm, pentru ca toţi cei dornici de mişcare să poată deveni parte a acţiunii „Minaur pune Baia Mare în mişcare”, a declarat Ionuţ Marta – Director general CS Minaur.
Prima activitate din cadrul proiectului „Minaur pune Baia Mare în mişcare” a avut loc sîmbătă, 16 decembrie, în intervalul orar 10.00-13.30 în Sala Video din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, şi a constat într-un concurs de şah, la care au participat 28 de copii cu vîrste cuprinse între 6-14 ani, sub îndrumarea profesorului Zaharia Văsuţ. La finalul competiţiei copiii au fost vizitaţi de Moş Crăciun, care i-a premiat cu diplome, medalii şi cadouri. După festivitatea de premiere, copiii au avut ocazia să participe la antrenamentul băieţilor de la Minaur, la finalul căruia au luat autografe şi s-au bucurat pentru cîteva minute de plăcerea de a juca handbal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.