Condamnat pentru infracţiuni rutiere, identificat şi încarcerat

0
226
Catuse

Un bărbat, din Repedea, condamnat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, şi-a pierdut libertatea. Acesta a fost încarcerat de poliţişti.
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Leordina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Aceştia au identificat şi încarcerat un bărbat, de 36 de ani, din Repedea, pe numele căruia instanţa a emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Acesta a fost condamnat la 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare pentru comiterea de infracţiuni rutiere.
Cel în cauză a fost depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.

Furturi din locuinţe soluţionate de poliţişti

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Botiza, cu privire la trei furturi din locuinţe, sesizate în perioada 25-29 ianuarie a.c., au dus la identificarea a doi localnici, bănuiţi de comiterea lor.
• Verificările poliţiştilor au relevat că, cei doi bănuiţi, în vârstă de 39 respectiv 40 de ani, au pătruns în două imobile, a căror proprietari au fost plecaţi în străinătate şi într-un imobil aflat în construcţie, de unde au sustras bunuri electrocasnice estimate la valoarea de aproximativ 9.000 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate aproape integral şi restituite părţilor vătămate.
• Şi poliţiştii din Băiţa de sub Codru au identificat, în urma cercetărilor efectuate, un tânăr din localitate, bănuit că a pătruns prin efracţie într-o anexă a gospodăriei unei femei, de 68 de ani, de unde a sustras produse alimentare şi băuturi alcoolice în valoare de 400 lei.
În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor identificate.

Agresiune cercetată de poliţişti în Borşa

Duminică seara, la ora 22.28, un tânăr, din Borşa, a sesizat poliţia prin SNUAU 112 că, în timp ce se afla într-o staţie de carburanţi de pe raza oraşului a fost agresat de mai multe persoane.
Deplasaţi de urgenţă pe strada Victoriei, la faţa locului, poliţiştii au constatat că, doi tineri, ambii de 26 de ani, din Borşa, au fost răniţi ca urmare a unei agresiuni. Din cauza leziunilor suferite, aceştia au fost transportaţi la spitalul din oraş, unde au rămas internaţi pentru investigaţii medicale.
Poliţiştii i-au identificat pe agresori: doi tineri, de 22 şi 23 de ani, şi un bărbat, de 42 de ani, din acelaşi oraş. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.