A pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism

0
184

Joi, la ora 13.30, poliţiştii din Ocna Şugatag au intervenit la un accident de circulaţie sesizat prin SNUAU 112. Două autoturisme au fost proiectate pe câmp şi o persoană a fost rănită, datorită neatenţiei unui şofer.
La faţa locului poliţiştii au constatat că, un timişorean, de 42 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Fereşti – Corneşti, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile, pe câmp. Şoferul din maşina acroşată, un bărbat, de 60 de ani din Corneşti, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un tânăr, implicat în două acidente, a decedat la spital!

Un tânăr de 27 de ani, din Câmpulung la Tisa, a decedat la Spitalul din Sighetu Marmaţiei după ce, joi, a fost victimă a unei autoaccidentări şi a unui accident rutier.
În dimineaţa zilei de joi, 15 februarie, tânărul a fost rănit după ce, în timp ce manevra tractorul personal într-o zonă forestieră de pe raza localităţii de domiciliu, s-a răsturnat. În timp ce era transportat la spital de un alt tânăr, de 23 de ani, autoutilitara cu care aceştia se deplasau a fost implicată într-un carambol, pe raza comunei Sarasău. Maşina a intrat în coliziune cu autoutilitara din faţa sa, al cărei conducător auto a încercat să evite impactul cu un autoturism angajat în efectuarea neregulamentară a unei manevre de întoarcere. Toate maşinile aveau aceeaşi direcţie de deplasare, spre Sighetu Marmaţiei. În accident a fost implicată şi o a patra maşină, care circula din sens opus şi care a fost acroşată de autoutilitara care îl transporta pe tânărul rănit.
Toţi conducătorii auto implicaţi în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În urma impactului, alte patru persoane au fost rănite uşor, fără a necesita internarea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.