În Baia Mare, Sala Sporturilor şi terenul de atletism au “revenit” Ministerului Tineretului

0
701

Prin dispoziţia primarului Cătălin CHERECHEŞ, luni, a fost convocată o şedinţă de îndată a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, avînd trei puncte pe ordinea de zi. La şedinţă a fost prezent şi Gabriel ZETEA, preşedintele Consiliului Judeţean.
Primul, determinat de vizita ministrului tineretului, sîmbătă, a vizat modificarea HCL nr. 388/2017 privind transmiterea din domeniul public al municipiului Baia Mare în domeniul public al Statului a imobilului Sala Polivalentă “Lascăr Pană” cu terenul aferent şi a stadionului de atletism cu terenul aferent. Acest proiect s-a făcut la solicitarea ministerului pentru a realiza, în Baia Mare, un Complex sportiv naţional. După discuţii pro şi contra, cu 19 voturi “pentru”, 2 împotrivă şi o abţinere, proiectul a fost adoptat, astfel că, în următorii ani ar trebui să avem o bază sportivă de excepţie. Nimeni, însă, nu garantează acest lucru.
Consilierii au aprobat un proiect de hotărâre privind achiziţionarea de către Municipiul Baia Mare a unor servicii de reprezentare, consultanţă şi asistenţă juridică, în faţa instanţelor de judecată sau a autorităţilor publice naţionale din România ori din alt stat sau în faţa instanţelor de judecată ori a instituţiilor internaţionale, în cadrul activităţilor de evaluare, contractare a proiectelor cu finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3.1B – Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor.
Totodată, s-a aprobat un proiect de hotărâre privind mandatarea Primarului Municipiului Baia Mare de a angaja un apărător în dosarul nr. 78/33/2018, aflat pe rolul Curţii de Apel Cluj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.