Ţigări confiscate la frontiera de nord

0
122

Poliţiştii de frontieră din Poienile de Sub Munte au observat trei persoane, care se deplasau de la frontiera de stat către interiorul ţării transportând colete voluminoase. S-a acţionat pentru reţinerea bărbaţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele şi s-au dispersat în direcţii diferite.
Drept urmare, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, fiind reţinute două persoane, cetăţenii români Vasile B., în vârstă de 20 ani şi G.C., în vârstă de 16 ani, ambii domiciliaţi în judeţul nostru.
La cercetarea terenului au fost descoperite trei colete cu ţigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.370 de pachete, de provenienţă ucraineană.
Ţigările, în valoare de 16.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Autoturism căutat în Polonia, depistat la Petea

În Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Adrian B., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Polonia.
În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile din Polonia. Autoturismul, în valoare de aproximativ 16.400 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.