Opt componenţi ai Academiei, convocaţi la loturile naţionale

0
121

Trei sportivi ai Academiei de Handbal Minaur au fost convocaţi la echipa naţională de cadeţi. Este vorba de Emanuel Birtaş, Ovidiu Ardelean şi Teodor Buciuman, care vor participa la un cantonament la Sfântu Gheorghe, finalizat cu un turneu internaţional în Grecia.
Mihai Dobra a fost convocat la echipa naţională de juniori, alături de care va participa, în perioada 23-31 martie, la un turneu internaţional în Portugalia.
La echipa naţională de tineret au fost convocaţi 4 sportivi: Adrian Dedea, Sergiu Makaria, Călin Căbuţ şi Cristian Niculai. Ei vor participa la un cantonament în Oradea, acesta fiind finalizat cu un turneu de pregătire în Polonia în perioada 1-9 aprilie.
Patru meciuri pentru juniorii Academiei
Juniorii Academiei de Handbal Minaur vor fi implicaţi la patru meciuri în această săptămînă. Astfel, juniorii I vor avea un singur meci în această săptămînă, în Divizia A, deoarece sezonul regulat al Campionatului Naţional de juniori I s-a încheiat, CSŞ 2 Baia Mare terminînd pe poziţia a doua cu 26 de puncte, cu două mai puţine decît prima clasată, AHC Potaissa Turda, juniorii Academiei avînd dublă legitimare. Juniorii I vor juca duminică, 18 martie, pentru CS Minaur în deplasarea de la Târgu Jiu cu CSU Constantin Brâncuşi.
Juniorii II încheie sezonul regulat cu un meci pe teren propriu, împotriva echipei CSŞ Adep Satu Mare. Partida, care se va disputa duminică, 18 martie, de la ora 13.00, va fi una de palmares, juniorii II terminînd sezonul regulat pe prima poziţie, indiferent de rezultatul partidei de duminică.
Juniorii III vor avea parte de două meciuri în această săptămînă, ultimele din sezonul regulat. Ieri au jucat la ACS Alpha Oradea, iar sîmbătă, 17 martie, cu începere de la ora 9.30, vor primi vizita echipei Academica Cluj-Napoca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.