Programul CRITBIZ îşi aşteptă viitorii antreprenori

0
336

Programul de antreprenoriat CRITBIZ a fost înfiinţat pentru a genera o schimbare de perspective în lumea antreprenoriatului românesc, prin descoperirea şi educarea talentelor şi prin crearea unei comunităţi de suport bazate pe expertiză şi pe voinţa de a face diferenţa. Programul CRITBIZ este derulat prin Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România – Oradea, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, împreună cu Grupul PONT Cluj-Napoca.
Misiunea principală a programului CRITBIZ, cu o durată de trei ani, este dezvoltarea strategică a ecosistemului antreprenorial din Regiunea Nord-Vest (judeţele Bi­hor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare), în sectoarele industrii crative şi IT, prin crearea unei reţele de colaborare profesionale şi comunităţi de suport – a precizat Andras Farcaş, membru fondator al grupului PONT.
Programul se adresează persoanelor cu vîrsta între 18 şi 64 de ani, cu domiciliul/reşedinţa într-un judeţ din Regiunea Nord-Vest, care vor să întemeieze o afacere exclusiv în domeniile industriilor creative sau IT, în zona urbană, iniţiatorii programului concentrîndu-se asupra formării antreprenoriale a minimum 400 de participanţi din regiune şi pe alegerea a 48 de planuri de afaceri eligibile spre finanţare cu pînă la 40.000 euro.
Programul CRITBIZ a primit o finanţare de peste 11 milioane lei din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Mai multe informaţii pe www.critbiz.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.