La o lună de la moartea fetiţei violate şi ucise, criminalul NU a fost prins

0
332

Anchetatorii care investighează cazul Esterei, fetiţa de 5 ani, din Baia Mare, violată şi ucisă, în 30 aprilie, nu au reuşit, după o lună de la comiterea faptei, să identifice criminalul. Cazul este considerat unul „complicat”.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, procurorul Bogdan Gabor, a declarat că au fost prelevate probe ADN de pe piatra cu care s-a comis crima şi de pe trupul fetei, dar, din păcate, acestea nu corespund cu bazele de date.
„S-au făcut şi se fac, în continuare, foarte multe acte de urmărire penală, se lucrează, se fac investigaţii, se audiază persoane. S-au recoltat multe probe ADN au fost trimise la Institutul de Criminalistică pentru a se compara probele ridicate de noi cu probele de la faţa locului. Aşteptăm rezultatele, nu avem, deocamdată un raport de expertiză care să ne spună una sau alta. Avem probe de pe piatra cu care s-a comis crima şi de pe trupul fetei dar, din păcate, acestea nu corespund cu bazele de date. Din acest motiv, ridicăm probe şi de la alte persoane. Cazul este unul complicat, foarte greu” – a spus Gabor.
Potrivit acestuia, echipa complexă de criminalişti şi procurori a lucrat şi lucrează zilnic la acest caz, fiind audiate persoane, verificate alibiuri, prelevate probe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.