Condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate

0
112

Poliţiştii maramureşeni acţionează în mod constant pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate.
Marţi, 19 iunie, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Borşa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. Aceştia au depistat un tânăr, de 31 de ani, domiciliat în localitatea Moldoviţa, judeţul Suceava, condamnat la executarea a doi ani şi opt luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.
Acesta a fost încarcerat şi depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.

La scurt timp, doi tineri au fost depistaţi după furtul a două biciclete

Bicicletele sunt atractive nu doar pentru iubitorii mişcării pe două roţi ci şi pentru cei care cred că-şi pot rotunji veniturile. Cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, planul unor tineri, care au sustras două biciclete cu intenţia de a le vinde, a fost zădărnicit de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş.
În urma activităţilor de cercetare efectuate s-a constatat că, cei doi tineri, unul de 16 ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud şi altul, de 22 de ani, din Baia Mare, au sustras bicicletele, marţi dimineaţa, de pe raza localităţii Băbăşeşti, judeţul Satu Mare, unde au fost lăsate neasigurate. Doar pe una dintre ele au reuşit să o vândă, planul fiindu-le încurcat de intervenţia poliţiştilor, care i-au depistat pe raza localităţii Buşag.
Ambele biciclete au fost recuperate şi restituite proprietarilor. Cei doi tineri sunt acum cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.