Dans: A opta gală a Şcolii Rivulus Dance

0
151

La Teatrul Municipal Baia Mare a avut loc a 8-a Gală de final de an a Şcolii Rivulus Dance. În această ediţie este pentru prima dată cînd au evoluat toate grupele de copii ale Şcolii, atît cei mici şi începători, cît şi cei intermediari, avansaţi şi performanţă. La finalul spectacolului, copiii au fost premiaţi, iar pentru a încheia într-o manieră veselă, s-a realizat un flash­mob care i-a implicat atît pe copii, cît şi pe părinţii acestora şi invitaţii care s-au aflat în sală.
Şcoala de dans Rivulus Dance este printre puţinele şcoli din ţară acreditate la nivel mondial şi care poate oferi certificate de absolvire elevilor săi, prin urmare la sfîrşitul acestei Gale au fost oferite 4 astfel de certificate.
De asemenea, este pentru prima dată cînd au fost premiaţi elevii Şcolii Rivulus Dance ce au fost alături de echipa acesteia cel puţin 5 ani consecutiv, alegînd să li se ofere trofee pentru dedicarea şi fidelitatea acestora.
Şcoala Rivulus Dance aduce mulţumiri tuturor persoanelor participante şi îi felicită pe copilaşi, care au demonstrat din nou cît sînt de muncitori şi de talentaţi, aceştia încheind cu succes un an plin de dans şi voie bună!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.