Turul Centenarului • Doi poliţişti maramureşeni pedalează spre Alba Iulia

0
193

– comisar-şef Gherman Dorin şi subinspector Mărginean Alex –

Doi poliţişti maramureşeni, iubitori ai mişcării pe două roţi, au răspuns prompt invitaţiei lansate de Asociaţia „Cu bicicleta departe” de a participa la „Turul Centenarului”.
Evenimentul este unul necompetitiv, organizat în perioada 26 iunie – 1 iulie 2018. Din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi au plecat, în acelaşi timp, trei grupuri de biciclişti, care se vor întâlni duminică, 30 iulie, într-un loc cu puternice rezonanţe istorice: cetatea Alba Iulia. Poli­ţiştii maramureşeni s-au aliniat startului alături de grupul care a pornit din Timişoara.
Comisar-şef de poliţie Gherman Dorin şi subinspector de poliţie Mărginean Alex nu au fost selectaţi întâmplător. Exemple ale unui stil de viaţă activ şi sănătos, cei doi poliţişti sunt cu iniţiativă de fiecare dată când vine vorba despre promovarea unor principii.
Prin participarea la acest eveniment cei doi poliţişti vor să promoveze folosirea mijloacelor de transport alternativ şi totodată să tragă un semnal autorităţilor locale şi administratorilor drumurilor cu privire la necesitatea realizării de amenajări rutiere, în general, şi de piste de biciclete, în special. Şi, cu siguranţă, vor fi şi un exemplu de popularizare a regulilor de circulaţie în rândul participanţilor.
Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş îi încurajează, îi susţine şi le urează călătorie plăcută!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.