Comunicat de la Pensii

0
135

Casa Judeţeană de Pensii Maramureş (tel. 0262-227448), prin directorul executiv Lucica Pop, ne informează că s-a schimbat calendarul de plată a drepturilor care se achită prin Casă.

Începînd cu iulie 2018, plăţile curente la domiciliul beneficiarilor se vor face în 1-15 din lună. Pentru pensionarii avizaţi (care nu sînt găsiţi la domiciliu), drepturile băneşti se pot ridica de la ghişeele poştale, în următoarele 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.
Plăţile restante se fac la domiciliul beneficiarilor, în perioada 11-15 din lună. Pentru pensionarii avizaţi (care nu sînt găsiţi la domiciliu), plăţile se vor face în următoarele două zile lucrătoare după ultima zi de plată din luna respectivă.
În cazul persoanelor ale căror drepturi se achită prin cont curent sau cont de card, calendarul de plată nu se modifică (din 14, iar dacă 14 este zi nelucrătoare, din prima zi lucrătoare care urmează). Documentul de informare (talonul mov) se transmite în perioada 1-15 din lună, la domiciliul beneficiarilor. Pensionarii avizaţi la domiciliu vor putea ridica documentul de informare de la ghişeul poştal, în următoarele două zile după ultima zi de plată. (G.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.