IMM-urile pot susţine copiii cu dizabilităţi

0
757

Dacă aveţi un IMM plătitor de impozit pe venit, nu pe profit, legea sponsorizării vă permite să faceţi sponsorizări fără să vă coste nimic.
Din impozitul pe venit datorat, puteţi face o sponsorizare de 20%, începând cu trimestrul al doilea din anul 2018. Sponsorizarea se poate face doar către organizaţii acreditate ca furnizori de servicii sociale care au cel puţin un serviciu licenţiat.
În loc să plătiţi impozitul integral la stat, mai bine trimiteţi 20% către un ONG.
Asociaţia Esperando este o astfel de organizaţie pentru care legea asta e benefică. Cine doreşte să susţină în acest fel activitatea, contactaţi pentru detalii la telefon (0362401363/ office@esperando.ro)
Asociaţia Esperando este o organizaţie non-profit a persoanelor cu dizabilităţi şi a părinţilor copiilor cu dizabilităţi. Esperando oferă neîntrerupt, zi de zi, din anul 2001, servicii sociale profesioniste, integrate, holistice, personalizate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu afecţiuni/dizabilităţi fizice şi asociate. Acestea includ recuperare, educaţie, psihoterapie, pregătire pentru viaţă, activităţi artistice, manuale şi de creaţie, participare în comunitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.