Leonard Ştefan, ultima achiziţie a CS Minaur

0
214

Clubul Sportiv Minaur completează lotul cu un jucător de perspectivă la nivelul semicercului. Noului lot i se alătură în acest an Leonard Ştefan, un pivot tînăr, valoros, component al naţionalei de tineret U18 în anul 2014 – an în care a fost desemnat de către EHF cel mai bun junior al României în meciul contra Ungariei – şi U20 în anul 2016. În ultimele 3 sezoane, Ştefan a evoluat pentru Poli Timişoara, echipă cu care a reuşit calificarea în finala Cupei României în 2016/2017 şi ocuparea locului 6 în Liga Zimbrilor la finalul sezonului 2017/2018.
„Sînt fericit că am ales acest club. Consider că am făcut alegerea corectă venind aici. Îmi place foarte mult atmosfera din jurul acestei echipe şi din interiorul vestiarului. Am fost primit foarte bine de către jucători şi staff. Ştiu că în Baia Mare handbalul reprezintă o tradiţie şi îmi doresc să ne clasăm cît mai sus în campionat şi eu, personal, să pot ajuta cît mai mult echipa în ideea îndeplinirii obiectivelor”, a declarat Leonard Ştefan pentru site-ul clubului.
„Ne pare bine că a ales să vină la Minaur, deoarece este un jucător tînăr, de valoare, cu evoluţii bune în ultimele ediţii ale Ligii Naţionale. Ne străduim să îl integrăm cît mai repede, să îl facem să înţeleagă cît mai bine modelul nostru de joc, pentru a ne putea folosi de el încă din primele etape. Îi urăm bun venit şi multă baftă!”, a precizat Raul Fotonea, antrenor principal al CS Minaur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.